Bestuurders

 
E-mail: atlandis.landen@gmail.com

E-mail: atlandis.landen@gmail.com

Herman coopmans

Voorzitter

De eerste voorzitter van Atlandis neemt het roer stevig in handen. Met als visie “zwemmen voor iedereen” is hij de drijvende kracht achter het team G-zwemmen. Herman is tevens de jeugdcoördinator van Atlandis en het aanspreekpunt voor onze jeugdzwemmers en de contactpersoon met de ouders.

E-mail: alexandra.baes@gmail.com

E-mail: alexandra.baes@gmail.com

Alexandra Baes

Penningmeester

Alex is naast penningmeester ook gediplomeerd Bloso-trainer en Hoger redder. Ze doet meer dan 25 jaar Synchro zwemmen bij de Masters en nam al 9 x deel aan de Wereldkampioenschappen, 2 x deel aan de Europese kampioenschappen en nam deel aan de Belgische kampioenschappen waarvan 13 x eremedaille in verschillende sporttakken.  

Ze is zeer gepassioneerd en de bezielster en mede-oprichter van Atlandis. 

E-Mail:    genevieve.michils@telenet.be

E-Mail:
genevieve.michils@telenet.be

Geneviève Michils

Secretaris

Geneviève (Gene) werd recent geprikt door de passie voor het synchroonzwemmen. Omdat ze 15 jaar ervaring in het turnen heeft, vindt ze hier een schitterende manier om de aspecten van beide sporten te combineren. Solo, duo, of team: er is plaats voor iedereen. Zij beleeft ook de evolutie van de jonge zwemsters mee.

Ze is medeoprichter van Atlandis.

E-mail: ef.knauf@telenet.be

E-mail: ef.knauf@telenet.be

Elmar Knauf

Bestuurslid

Elmar is een ervaren sportzwemmer. Naast zijn drukke job ondersteunt hij Atlandis bij de dagelijkse werking van de club en het organiseren van evenementen.

E-mail: atlandis.landen@gmail.com

E-mail: atlandis.landen@gmail.com

Saartje Renaers

Bestuurslid

Als jongste bestuurslid probeert Saartje ondersteuning te bieden bij de ledenadministratie en het webbeheer van Atlandis. De passie voor het zwemmen en de aangename sfeer bij Atlandis zijn hierin haar drijfveren.

E-mail: renatateroux@gmail.com

E-mail: renatateroux@gmail.com

RENATA TEROUX

BESTUURSLID

Renata is enthousiast en vol energie, een trouwe sportzwemster en synchroon zwemster bij Atlandis sinds het ontstaan van onze club. Ze staat ons bestuur sinds mei 2018 graag met raad en daad bij en dit -naar eigen zeggen- "omdat er een leuke sfeer heerst en het een goeie groep is".